PW Contact
                                                 


Home


Over ons

Werkwijze

Actueel

Diensten

Dienstenwijzer

Schade melden

Routebeschrijving

Formulieren  Werkwijze

Persoonlijke benadering
Sweelinck Hypotheken & Assurantiën helpt u met deskundig advies op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen en financieringen. Wij hanteren daarbij drie verschillende stappen die we steeds samen met u zetten:
- inventariseren van uw mogelijkheden en eventuele risico's;
- adviseren over producten die optimaal aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden;
- contact opnemen en onderhouden met de maatschappij(en) over de verschillende producten.

Volledig onafhankelijk
Sweelinck Hypotheken & Assurantiën is volledig onafhankelijk. Wij hebben geen enkele contractuele verplichting om u financiële producten aan te bieden van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, banken of hypotheekverstrekkers. Wij bekijken per geval welke aanbieder voor u het meest passend is en leggen u dat ook uit. Zodat u altijd helderheid heeft over de gemaakte keuzes.

Wij berekenen voor u
Wij rekenen alle varianten graag voor u uit tijdens een persoonlijk gesprek. Dit voorkomt dat u op het verkeerde been wordt gezet. Vrijwel elke situatie vereist namelijk maatwerk. Wanneer wij samen met u de informatie op een rij zetten, kunt u er zeker van zijn dat u een objectief beeld van de mogelijkheden krijgt. U komt dan niet op een later tijdstip voor vervelende verrassingen te staan.